Priser og utmerkelser

Priser

Vi fortsetter å strekke oss mot vår visjon om å være verdens ledende Magento Solution Provider. Vi måler våre resultater og våre mål hovedsakelig ved våre kunders suksess. Å få anerkjennelse innenfor vår bransje og blant våre konkurrenter er alltid oppmuntrende og bekrefter at vi er på rett spor.


VÅR GAZELLE utmerkelse

For tredje år på rad kom Vaimo inn på Gazelles toppliste over raskest voksende selskaper. Vaimo endte opp på 10. plass i Stockholmsregionen med en vekst på 1034% i løpet av de siste fire årene.

Hvert år utdeler Sveriges største finansavis, Dagens Industri, Gazelle-prisen til selskapet som vokste raskest i landet. Færre enn 0,5% av alle selskaper i Sverige kvalifiserer seg hvert år.

For å kvalifisere til en Gazelle må man oppfylle følgende kriterier:

  • Minst 10 ansatte 
  • Har en årlig omsetning på over 10 millioner 
  • Minst doblet omsetningen når man sammenligner første og siste regnskapsår 
  • Økte omsetningen hvert år de siste tre årene 
  • Ha et positivt akkumulert driftsresultat i løpet av de siste fire årene 
  • Stabil økonomi
 
Klikk her for å lese mer


VÅR pris for ”hurtigvoksende PARTNER”

Vaimo har også blitt anerkjent for sin globalt beste praksis i å levere e-handels løsninger, ved å vinne Fast and Emerging Partner”-prisen ved det prestisjetunge årlige Magento eventet. Samtidig har vår markedssuksess tillatt Vaimo å spre sin virksomhet internasjonalt. Vaimos nye kontor i Sør-Afrika er et av fire nye kontorer etablert de siste seks månedene, sammen med Storbritannia, Australia og Canada. Vaimo leverer løsninger basert på Magento, en kraftig open-source e-handelsplattform som benyttes av mer enn 110 000 nettsteder for detaljhandel rundt om i verden.

Over 400 Magento-løsningsleverandører samles i Las Vegas til den årlige begivenheten, og bare tjue utmerkelser blir foretatt hvert år. ”Hurtigvoksende partner”-prisen ble overrakt Vaimo som viste bemerkelsesverdig ”år til år”-vekst i 2011 - et resultat av vårt engasjement for utviklingen av vår Magento Enterprise praksis, dyktighet i Magento Enterprise implementeringer og vårt potensial som stigende stjerne av løsningens partnernettverk.

Klikk her for å lese mer


VÅR plass i MAGENTOs STYRE

I tillegg til våre utmerkelser ble Vaimo nylig invitert til å delta i Magento Partner-styret. Styret møtes hvert kvartal for å legge strategier og vurdere markedet. Invitasjonen til å bli med i styret er en anerkjennelse av at Magento verdsetter det arbeidet vi gjør. Vaimo er en av tolv styremedlemmer som på verdensbasis representerer mer enn 400 partnere.

Klikk her for å lese mer