Design og Themes

Utseende teller

Det som er gjeldende for en fysisk butikk er også gjeldende for en butikk på internett. En attraktivt flate tiltrekker seg flere nye kunder og får eksisterende kunder til å forbli lojale. Presentasjonen spiller en stor rolle i salget.

Fleksibelt design

Med Magento får du en plattform som har et attraktivt design, som fungerer og ser like bra ut i alle nettlesere og operativsystemer. I den grunnleggende pakken, får du en rekke oppsett å velge mellom, så designer vi det som gjør butikken din unik og attraktiv. Er du en stor kunde som ønsker total tilpasning av din butikk i henhold til dine ønsker, vil vi selvfølgelig gjøre det også.

TOppbyggingen av vår plattform gjør at innholdet i butikken din er helt adskilt fra utseendet. Den lar deg enkelt sammenligne de forskjellige typer design med nøyaktig samme produktkatalog. Det betyr også at du kan ha nøyaktig samme butikk i forskjellig forkledninger, for eksempel til ulike markeder eller til sesongbaserte kampanjer.

Nøkkelegenskaper

  • Design og innhold utformet i henhold til CSS-prinsipper
  • En moderne følelse med design som fungerer
  • Det siste innen webdesign
  • Fleksible verktøy for oppdatering av innhold og utseende
  • Mulighet for et unikt utseende

 

Se eksempler på utforming her: Case studies eller gå til Våre pakker siden for å se hvilken løsning som dekker dine behov best.