Våre områder

Oppnå suksess med e-handel

Et av de viktigste stegene mot suksess med e-handel er å spille på lag med eksperter.

Vaimo kan ikke bare e-handel, design, implementering, betalingsløsninger eller lagerstyring, men faktum er at vi kan alle prinsipper ved og rundt netthandel. Kombinasjonen av horisontal og vertikal integrasjon sikrer at vi leverer det vi lover, ved å hjelpe deg å ligge i forkant av konkurrentene.

Virksomhetsutvikling

Din e-handelsløsning er aldri helt komplett, den krever kontinuerlig vurdering og justering. Vårt eget prosjektledelses- og leveringsteam sikrer at kundens nettsteder holdes oppdatert, og alle endringer, oppdateringer og ytterligere forbedringer er administrert under hele prosjektet.

Vi vil fortsette å forbedre våre kunders nettsteder ved hjelp av Magento utvidelser og jobbe med deg nøye, for å se hvilke av våre 300 utvidelser som kan gi deg fordeler og målbar avkastning på investeringen.

Vaimos metodikk for teknisk vedlikehold og utvikling er basert på KPI’er. Vi har ulike nivåer av virksomhetens utviklingsprogrammer, skreddersydd for å møte og overgå dine forventninger.

Ved hjelp av webanalyse, salgsrapporter og ytterligere tilpassede rapporter, sikrer Vaimo at sentrale KPI’er oppnås. Vi hjelper deg i å nå dine primære mål om å forbedre trafikk, øke konvertering, øke gjennomsnittlig ordre og øke kundelojalitet.

Erp-kompetanse

Vaimo har lang erfaring i å integrere mange forskjellige ERP-systemer med e-handels nettsteder.

Vi har brukt tusenvis av timer på å utvikle integrasjonslag mellom Magento og ERP-systemer, for eksempel Europas ledende web-baserte økonomisystem, e-conomic.

Vi har systemarkitekter og seniorutviklere med mange års erfaring innen ERP-systemer. Vaimo forstår din virksomhet både på nettet og utenfor - utenfor e-handel.

Crm-kompetanse

Magentos kundedatabase inneholder uvurderlig informasjon. Dette kan brukes til all slags CRM-arbeid, herunder kundelojalitet, kundens livstidsverdi med mer.

Integrering av Magentos kundedatabase med Business Intelligence-systemer sikrer en detaljert forståelse av kundebasen.

Løpende analyse av kundenes gjennomsnittlig ordreverdi, gjentagende ordre, kundens livstidsverdi samt kundenes churn er helt avgjørende i dagens konkurranseutsatte forretningsmiljø. Å kjenne din kunde, inkludert kundesegmentering sikrer effektiv bruk av eksterne markedsføringsverktøy, inkludert e-post, tekstmeldinger og DM.

Vaimo hjelper deg gjennom hvert trinn i prosessen.