Jobbe hos Vaimo

Det startet med en idé som ble til en forretningside som igjen ble til Vaimo!

Idéen var å utrette noe nytt innen e-handel. Selvfølgelig var målet å sikte mot toppen - og deretter bli der. Med Magento som plattform, ble grunnlaget lagt for et selskap som puster kundetilfredshet, kvalitet og effektivitet på alle områder. Ved å gradvis bygge opp en organisasjon med spisskompetanse innen system- og webutvikling og prosjektledelse, var alle muligheter tilstede for å lykkes. Nå er vi her, vi innehar topp posisjonen, og er fast bestemt på å holde oss der!

Hva står vi for?

Vi etterstreber å alltid ha den best tenkelige lagoppstillingen i alle ledd. Siden ingen kjede er sterkere enn sitt svakeste ledd, sikrer vi i fellesskap å styrke våre posisjoner ved å trene og utvikle hverandre. Vi i Vaimo jobber hardt og er hele tiden opptatt av å levere det beste for våre kunder. Vi går den ekstra mila med et smil, vi trives og vi har det gøy i et alltid spennende miljø. For å trives og for å gjøre en god jobb i Vaimo bør du være ydmyk, ha en stor indre drivkraft og samtidig motiveres av å levere på et høyt nivå.

SUKSESSFAKTORER!

Vaimos evne til å hele tiden være i forkant av den teknologiske utviklingen kombinert med kunnskap om forretningsprosesser, springer ut fra en sterk ledergruppe i samarbeid med svært kompetente medarbeidere. Vaimo er mer enn summen av de enkelte bestanddelene. Sammen skaper vi noe større som gjør oss best på e-handel.

Vaimos suksess bæres frem av ferdigheter, evner og en stadig nysgjerrighet til å skape noe nytt og spennende for kunden. Som arbeidsgiver har vi ansvar for å gi deg de absolutt beste forutsetninger for å utvikle både deg selv, Vaimo og vår virksomhet. Du får ansvar fra dag én, deretter følger vi deg videre i din utvikling og for å ta din kunnskap og Vaimo til nye høyder.