SEO

Effektiv søkemotoroptimalisering

En av de viktigste, og mest kostnadseffektive måtene å tiltrekke seg nye kunder på i dag er gjennom søkemotorer. I løpet av en måned gjøres det mer enn 60 milliarder søk på verdensbasis og over halvparten av disse er kjøpsrelaterte. Det er derfor svært viktig for en nettbutikk å fokusere på gode plasseringer når potensielle kunder søker etter dine varer og tjenester.

En stor del av hemmeligheten bak et godt resultat i et søk ligger i den tekniske plattformen. Google og andre søkemotorer utvikler stadig nye metoder for å vurdere innholdet og du, som nettstedseier, må forsøke å holde følge. Som kunde hos Vaimo, med Magento, kan du føle deg trygg på at du har en plattform som teknisk sett støtter deg i jakten på gode rangeringer. Vår plattform sørger for at du får det best tenkelige utgangspunktet for indeksering opp mot hvert produkt. Hvert produkt og kategori i butikken din har sine egne og unike titler, meta tagger og søkeord. Hvis du velger å presentere butikken på flere språk så er dette også støttet fullt ut.

SEO betyr flere besøkende til nettbutikken gjennom organisk søk og dermed flere nye kunder til lavere markedsføringskostnader. Kontakt oss for å finne ut mer om betydningen av en e-handelsplattform som er utviklet fra innsiden og ut med søkemotorer i tankene.

Nøkkelfunksjoner

  • Nettadresser i ren tekst for alle sider
  • Tilgang til tagging for alle innholdssider
  • Automatisk genererte sidetitler
  • Automatisk generert nettstedskart (sitemap)
  • SEO-vennlig, kundegenerert innhold
  • Integrasjon med Google Analytics, Google Sitemap, Google Base og Google Website Optimizer
  • Integrasjon med bloggplattformen WordPress
  • Automatisk Canonical URL-er for håndtering av duplikatinnhold

Hvorfor er SEO så viktig?

Fordi over halvparten av de nye kundene vil finne deg gjennom søkemotorer, og fordi mange av dine eksisterende kunder som har glemt din nettadresse også bruker søkemotoren jevnlig til produktsøk. Videre er det også slik at en besøkende som fant deg gjennom en vanlig søk har større gjennomsnittlig verdi enn en kunde som fant deg gjennom en banner.

Hvordan rangerer Google?

Dette er et fagområde bestående av mange meninger og mye erfaringsbasert kunnskap, men er samtidig også en godt skjult hemmelighet. En ting som Google oppfordrer til er uansett enkelhet. For eksempel at adressen til et bestemt produkt leses i ren tekst og ikke består av en haug med koder og spesialtegn, eller at nettbutikken er bygget på en plattform som følger den nyeste HTML-standarden, og dermed laster raskt og gir en god indeksering.