Vaimo Er Tildelt Den Prestisjetunge eBay Enterprise/Magento Partner of The Year I EMEA-Regione

Vaimo Er Tildelt Den Prestisjetunge eBay Enterprise/Magento Partner of The Year  I EMEA-Regione

Vaimo, en av de ledende full service løsningsleverandører innen eHandel på Magento-plattformen, vant EMEA Ecommerce Partner of the Year prisen på Magento sin årlige Imagine Commerce konferanse i Las Vegas, Nevada. To av Vaimos kunder, Konga og Filippa K, ble anerkjent med én pris i henholdsvis vekstkategorien og én nominasjon i kategorien for beste Web Design.

Vaimo ble anerkjent som en av Magento fremste Global Solution Partners.

"Hvert år anerkjenner eBay Enterprise / Magento partnere som demonstrerer enestående engasjement for Magentos Økosystem, kvalitetsmessige leveranser, omsetningsvekst og innovasjon. Vaimo, som vinner av vår eCommerce Partner of the Year Award for EMEA-regionen, oppnådde betydelig suksess på tvers av alle disse kritiske suksessfaktorer. Vaimo hadde en eksepsjonell år i 2014 ", sier Jeff Herrera, Head of Partnership Marketing hos eBay Enterprise." 


Konga og Filippa K anerkjent på Imagine Commerce

Nigerias mest besøkte nettbutikk (kilde: Alexa Internet) Konga.com ble valgt som vinner av 2015 Growth Award, noe som beviser Magentos og Vaimos evne til å bygge skalerbare eHandelsløsninger som er i stand til å håndtere store mengder transaksjoner på Magento Enterprise plattformen. Siden lanseringen i april 2014, har Konga økt sine besøkende med 200%, transaksjoner med 460% og forbedret konverteringsfrekvensen med 80%.

Det svenske motemerket Filippa K ble anerkjent som en av finalistene i kategorien for Best Web Design. Motehusets nettbutikk følger tett merkeidentitet og karakteristikker av flaggskipbutikkene: enkelt og minimalistisk design med en uovertruffen sans for detaljer. Vaimo benyttet det siste innen RESS teknologi for å optimalisere brukeropplevelsen til hver skjermstørrelse og enhetstype.

“Vi er veldig stolte av Magento anerkjenner oss som en ledende eCommerce løsning partner i EMEA-regionen, er det et skritt nærmere vår visjon om å bli den ledende Magento løsning partner i verden. Vaimo tilnærming har alltid vært å bygge langsiktige partnerskap med våre kunder. Vi har jobbet med mange av våre kunder i mer enn fem år, og ikke kun fokusert på å levere bare første versjon, men strategisk utvikle og forbedre våre kunders nettsider etterat de har gått live. Vår satsing på kvalitet vises også av det faktum at vi er Magento Gold Solution Partner, og har flest Magentosertifiseringer på verdensbasis: 77 av 170+ ansatte har totalt 88 sertifiseringer ", sier David Holender, administrerende direktør i Vaimo.

 

I tillegg til årets utmerkelser, har Vaimo tidligere blitt belønnet med Magento Spirit of Excellence Award i 2014 og Fast og Emerging Partner Award i 2012.

 

Kontakt

Vaimo Norway
Kjetil S. Hansen, Managing Director
Tel: +47 908 98 107
Email: kjetil.hansen@vaimo.com


Vaimo
David Holender, CEO
Tel: +46 8 452 26 56
Email: david.holender@vaimo.com 

 

Om Vaimo

Vaimo hjelper selskaper over hele verden med å oppnå eHandelssuksess på Magento-plattformen. Vaimo er en av de ledende Magentoleverandørene og har levert skreddersydde eHandelsløsninger til mer enn 400 bedrifter. Vi er stolte av å være sertifiserte Magentoeksperter og tilbyr full service innen eHandelsløsninger som våre kunder kan stole på. Vi har et in-house team bestående av 170 + spesialister med kontorer i 8 land. Bedrifter velger Vaimo for beste praksis innen eHandel.