VAIMO etablerer seg i UAE

VAIMO etablerer seg i UAE

VAIMO etablerer seg i UAE

Vaimo, en ledende Magento eCommerce Solution Partner, fortsetter sin globale ekspansjon ved å etablere et kontor i UAE markedet. Vaimos tilstedeværelse i Dubai vil hjelpe butikker og kjente merkevarer med ehandelsløsninger på Magento-plattformen i UAE og resten av midtøsten-markedet.

Det forventes en betydelig vekst innen netthandel i UAE de nærmeste årene, og markedet blir i dag verdsatt til $ 2,5 milliarder og anslås å bli verdsatt til $ 10 milliarder innen 2018 (DH 36,7 milliarder), ifølge Sarwant Singh hos Frost & Sullivan.

"UAE opplever en sterk utvikling, med en stabil økonomi og en betydelig kjøpekraft. MENA-regionen generelt, er nå i front når det gjelder vekst, og har også gått forbi Asia-Pacific som tidligere hadde denne posisjonen. Markedet etterspør ehandelsløsninger tilpasset dagens standard med funksjoner, responsive løsninger og et globalt tilsnitt. Vi følte at det var riktig tidspunkt for Vaimo å ta sin globale ehandelskompetanse og 7 års erfaring med Magento til UAE for å hjelpe lokale bedrifter med å investere og vokse på nett," sier Mika Leno, nylig utnevnt til administrerende direktør for Vaimo UAE.

Vår internasjonale portefølje består av over 400 ehandelsløsninger bygget på Magento, og en stab på over 200 fulltidsansatte spesialister som holder nesten 100 Magento sertifiseringer. De jobber tett med flere globale kjente merkevarer, for eksempel HP, Filippa K, Björn Borg, Bauhaus, Fjällräven, Triumph, og Marimekko for å nevne noen. Vaimo har i dag kontorer i Sverige, Storbritannia, Finland, Danmark, Norge, Sør-Afrika, Estland og Ukraina.

"Vaimo har som mål å være den ledende Magento Solution Partner i UAE. Vi er allerede i samtaler med flere spennende kunder, og er glade for å bringe vår ekspertise til et spennende marked. UAE er knutepunktet mellom Europa og Asia, hvor over 80% av innbyggerne er utenlandske tilflyttere. Vaimos eksisterende kunder vil ha stor nytte av den økte kunnskapen rundt marked og og salgsmuligheter som ligger her. UAE er et utmerket marked for Vaimos kunder som ønsker å utvide sitt eksisterende marked og en tillitsvekker når det kommer til nye kunder," sier David Holender, administrerende direktør i Vaimo.

 

Vaimo
David Holender, CEO
Tel: +
46 70 422 18 38
Email: david.holender@vaimo.com 

 

Vaimo UAE
Mika Leno, Managing Director
Tel: +971 52 9700 258

Email: mika.leno@vaimo.com