Magento Webshop

Av den nesten ubegrensede tilførselen av e-handelsløsninger på nettet i dag så vokser Magento raskere enn noen annen. Plattformen er tilgjengelig via regelverket for åpen kildekode og har både et kommersielt selskap i ryggen og et svært dedikert community av uavhengige utviklere rundt seg. Vaimo er sertifisert Magento Enterprise Partner og dermed en viktig del av dette nettverket. Vårt fokus er å tilpasse og utvikle produktet for de nordiske markedene.

Vaimo er sertifisert Magento Enterprise Partner og takket være dette også en viktig del av dette nettverket, som fokuserer på å tilpasse og utvikle produktet for det nordiske markedet.

Mer om Magento

Magento Webshop

Grunnpakker

Kjernen i våre nettbutikker er Magento, den raskest voksende e-handelsplattformen i markedet. På, og rundt, denne plattformen utvikler vi egne produkter og tjenester for deg som nettbutikkeier. Dette gjør at du kommer raskere igang, får en høyere tilgjengelighet og ikke minst en forbedret stabilitet.

Våre tre grunnpakker danner et utgangspunkt for vårt tilbud til deg. Alle pakkene har fokus på å dekke ulike behov, og ikke minst legge til grunn for en raskere lansering.  

Paket

Imitate-icon

Imitate

Kom raskt igang med basisfunksjonalitet.

 • Passer førstegangsbyggeren av nettbutikk
 • Standarddesign
 • Magento Community Edition

Les mer om Imitate

Variate-icon

Variate

Kom igang raskt, med et større utvalg av funksjoner.

 • Første- og andregangsbyggeren av nettbutikk
 • Tilpasset design
 • Magento Community Edition

Les mer om Variate

Innovate-icon

Innovate

Fullskala e-handel.

 • Fullstendig kontroll over design
 • Avanserte e-handelsfunksjoner
 • Magento Enterprise Edition

Les mer om Innovate

Funksjoner & moduler

 • Administrasjon i ett system

  Administrasjon i ett system

  Analyse og ordrehåndtering

  I Magento har du full ordrehåndtering med dokumentoversikt fra ordre til faktura. Med Magento kan du analysere hele salgsprosessen fra produktsalg til kansellerte ordre og kundeaktivitet.

  Les mer om Administrasjon i ett system
 • Brukeropplevelse

  Brukeropplevelse

  Konverter besøkende til kunder

  Vi sørger for at dine kunder finner det riktige produktet i din butikk. Topplister, menyer, sammenligninger og anmeldelser gjøre det enklere for dine kunder å velge riktig, i et rikholdig produktutvalg.

  Les mer om Brukeropplevelse
 • Design og Themes

  Design og Themes

  Utseende teller

  Med Magento får du en plattform som har et attraktivt design, som fungerer og ser like bra ut i alle nettlesere og operativsystemer. I den grunnleggende pakken, får du en rekke oppsett å velge mellom, så designer vi det som gjør butikken din unik og attraktiv.

  Er du en stor kunde som ønsker total tilpasning av din butikk i henhold til dine ønsker, vil vi selvfølgelig gjøre det også.

  Les mer om Design og Themes
 • Kasse og betalingsløsninger

  Kasse og betalingsløsninger

  Trygt og enkelt

  En utfordring for deg som driver nettbutikk, er å hele tiden sørge for at betalingsløsningen og kassen er både enkel og fleksibel. Med Magento får du en "one-step checkout" som kan tilpasses hver enkelt butikk. Vi har også utviklet knytninger mot de mest populære betalingsløsningene på markedet

  Les mer om Kasse og betalingsløsninger
 • Mobil handel

  Mobil handel

  Hvorfor du bør vurdere mobilhandel?

  Flere og flere mennesker surfer på farten, da smarttelefoner og nettbrett selges til fornuftige priser. Forbrukernes forventninger til mobil handel og mobile applikasjoner vil fortsette å øke, og du som en tilbyder er forventet å holde følge. Å utvikle en vellykket strategi for mobil handel er et must hvis du ønsker å tilby dine produkter og tjenester til alle tider. Vi kan hjelpe deg med å utforme den på Magento.

  Les mer om Mobil handel
 • SEO

  SEO

  En nettbutikk tilrettelagt for søkemotoroptimalisering

  SEO betyr flere besøkende til nettbutikken gjennom organisk søk og dermed flere nye kunder til lavere markedsføringskostnader.

  Les mer om SEO