Vi søker nye medarbeidere

Slår hjertet ditt ekstra hardt for e-handel?

Livet i Vaimo

Vaimo er en arbeidsplass som er fylt med ambisjoner og vilje til å lykkes sammen. Vi er et internasjonalt selskap med mennesker fra alle verdenshjørner, forankret i verdiene: Samarbeid, Glede, Åpenhet og Fortreffelighet. Arbeidet vi gjør krysser grenser, kontor og kulturer, hvor teknologi møter mennesker.

 

Mangfoldet og vår globale rekkevidde gjør oss unike, der lidenskapelige og dedikerte mennesker jobber for samme visjon, å være den ledende Magento-leverandøren. Vi elsker å være en del av det stadig dynamiske e-handelslandskapet og ønsker selvsagt at flere ønsker å bli med på vår reise; reisen som blir til fremgang om den gjøres I FELLESSKAP!!

“Etter at jeg begynte å jobbe i Vaimo, har jeg truffet ekstremt bra folk fra hele verden. Jeg har alltid kunne prate med alle, uansett om det er en utvikler, prosjektleder eller til og med vår CEO. Min opplevelse er at vi har vært veldig flinke til å få Vaimo til å føles som et lite selskap med godt samhold.“

ASBJØRN FREDSGAARD, SOLUTION SPECIALIST

“Jeg elsker virkelig å jobbe i Vaimo på grunn av det selskapet representerer; fortreffelighet, teamwork, åpenhet og glede. Det føles som om vi er en familie, og ikke bare kolleger. Det finnes rom for fleksibilietet og medarbeiderne respekteres. Variasjonen i prosjektene gjør at du kontinuerlig lærer deg nye ting, hvor ingen dager er like. “

Nea Valtonen, Projektledare

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Følg oss

Vaimo = hjerte på Samisk

Vi er sertifiserte Magento-eksperter og har jobbet frem løsninger på plattformen siden 2008. Gjennom å være 100% fokuserte på Magento med et team på over 300 e-handelseksperter med bred kompetanse, passer vi på at din e-handelsplass fungerer sømløst med de andre delene av virksomheten din. Våre medarbeidere har en høy grad av kunnskap og erfaring fra kjernen av e-handel - systemer, ordrehåndtering og betalingssystemer etc.