Våre leveranser

Erfaring fra e-handel og omnikanal med kjente merkevarer fra hele verden

eksempler på kundeleveranser

Helly Hansen
Dyson
Tilbords
Polarn o Pyret U.K
Naturkompaniet
Björn Borg
Plantagen
Jack Daniels U.K
Fjällräven
Absolut Art
Bauhaus
Filippa K
Sova
Glitter
Make Up Store

Et utvalg kundestudier

Bauhaus

BAUHAUS ønsket en stabil og responsiv e-handelsplattform for nettsiden sin som var enkel å tilpasse til egne behov. Vaimo utviklet et nettsted for e-handel som er tilpasset både B2C og B2B, med virtuelle verktøy som gjør det enkelt for kunden å shoppe, lokalisere den nærmeste butikken og legge til rette for spesialleveranser. 

Proactiv +

Guthy-Renkers Proactiv+ ble i første omgang utviklet basert på hardkodede og ufleksible maler som igjen påvirket nettbutikkens stabilitet. De ønsket å gå over til responsivt design for å støtte den mobildrevne målgruppen, forbedre kundeopplevelsen og gjøre det enklere å oppdatere nettsiden internt.

Björn Borg

Björn Borg ønsket å optimalisere e-handelsløsningen sin, og gjøre den mer brukervennlig, forbedre betalingsprosessen og spare kostnader. Valget falt på Magento via anbefalinger fra andre e-handelsaktører. Takket være kunnskap og ekspertise fra e-handel, ble Vaimo valgt som leverandør av plattformen.

Kommer snart..

“Det var ikke bare det at vi likte Magento, vi hadde også gode erfaringer med å samarbeide med Vaimos team i e-handelsprosessen. Vi følte at vi hadde et godt samarbeid med Vaimo, men det ble også viktig for oss at Vaimo hadde god erfaring fra leveranser av mer enn 400 e-handelsløsninger. “

Tobias Karlsson-Malmborg

Markedssjef på Plantagen

Utvalgte merkevarer og kunder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Følg oss