Vaimo

Verdensledende

leverandør av omnikanal og E-handel på Magento

VI ØNSKER Å VÆRE BEST MULIG

Vi hjelper selskaper over hele verden med å oppnå fremgang innen e-handel på Magento.

Som en av de fremste Magento-leverandørene har vi levert skreddersydde e-handelsløsninger for mer enn 400 merkevarer og forhandlere.

Vi er stolte over å være sertifiserte Magento-eksperter, og tilbyr komplette løsninger som kundene kan være trygge på.

Våre interne team består av over 400 spesialister på kontor i ti land.

E-handelseksperter

Kontor over hele verden

Leveranser

VAIMO I VERDENSSAMMENHENG

Vaimo ble grunnlagt i 2008 basert på verdiene kvalitet og hurtighet, og via disse har vi blitt en av verdens mest brukte eksperter på Magento e-handel. Gjennom å skape e-handelsplasser som lokker besøkende og gjør dem til kunder, har vi hjulpet mer enn 400 forhandlere i å øke sine inntekter og styrke sine merkevarer. Med kontorer i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Ukraina, Sør-Afrika, Forente Emirater, Japan, Estland og England kan vi tilby et globalt nærvær som gjør oss raskere, sterkere og som gir oss muligheten til å arbeide tett på oppdragsgiverne våre.

vaimo Global

Vaimo samler kompetente, kreative og lidenskapelige mennesker fra hele verden. De ansatte i Vaimo er målbevisste og fokuserte på å gjøre sitt aller ytterste for en felles fremgang.

Magento Solution Partner

Vaimo er Magentos første Gold Solution Partner i Norden og i Sør-Afrika. Det er en stor ære for oss og et tydelig bevis på at vi har lykkes med å integrere kundenes forretningsmål i en sterk, trygg og fleksibel prosess som setter kunden i tet når det gjelder lønnsomhet og kundeopplevelse.

PRISER OG UTMERKELSER

Vi beveger oss målrettet mot vår visjon om å være verdens ledende Magento-leverandør. Vi måler resultater og mål først og fremst via kundenes suksesshistorier.. Å få anerkjennelse fra andre i bransjen og de vi jobber nært med er alltid positivt, og noe som bekrefter at vi er på rett vei.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Følg oss

Vaimo = hjerte på Samisk

Vi er sertifiserte Magento-eksperter og har jobbet frem løsninger på plattformen siden 2008. Gjennom å være 100% fokuserte på Magento med et team på over 300 e-handelseksperter med bred kompetanse, passer vi på at din e-handelsplass fungerer sømløst med de andre delene av virksomheten din. Våre medarbeidere har en høy grad av kunnskap og erfaring fra kjernen av e-handel - systemer, ordrehåndtering og betalingssystemer etc.