Vi tilbyr

Strategi, design & teknologi for økt salg i alle kanaler

Vaimo hjelper merkevarer, forhandlere og produsenter fra hele verden med å øke og utvikle salget basert på strategi, design og teknologi.

Vi opererer på alle områder som direkte eller indirekte berører handel. Kjernen i det vi tilbyr er plattformen, et nav for alle digitale berøringspunkter som gir en en sømløs kjøpsopplevelse uansett hvor, når og hvordan kunden velger å handle (omnikanal).

Våra tjänster

Som helhetsleverandør innen omnikanal og e-handel kan vi hjelpe deg under hele reisen med å realisere din bedrifts potensiale. Som strategisk partner ligger vår styrke i analyse, rådgivning og øvrig utvikling på bedriftssiden. Som tekniske eksperter ligger kraften vår i plattformen, kunnskapsbasen og vår breddeerfaring.

E-handelsstrategi

Vi har en datadrevet tilnærming som utgjør å analysere, planlegge og gjennomføre. Vårt aller viktigste mål er å hjelpe kundene med å ta de smarte valgene for egen bedrift basert på spesifikke mål og nøkkeltall.

Design

Etter at strategiteamet har definert dine e-handelsmål, starter vi designprosessen. Den har fire faser – Informasjonsarkitektur, Interaksjonsdesign, Visuelt Design og Prototyping.

Analys & Optimering

Vi bruker en data- og testdrevet strategi for optimalisering for videre vekst. Ved å gå systematisk til verks med etablerte metoder og prosesser, finner vi de viktigste områdene for å oppnå best mulig resultat.

utvikling for web

Utviklingsprosessen vår har basis i konseptet kontinuerlig utvikling (CI). CI baserer seg på hyppig integrasjon av ny kode. Det kjøres automatiserte tester før den nye koden integreres i det eksisterende prosjektet.  

Utvikling for Mobil

Få nettsiden din til å henge med på den mobile revolusjonen.

Mer kommer snart..

Utvikling for Omnikanal

Få alle kanaler og berøringspunkter til å jobbe sammen.

Mer kommer snart..

Kundesupport

Vi tilbyr “managed services” som er skreddersydde for dine behov. Det finnes mange tjenester som fortsetter å spille en viktig rolle selv etter den innledende GoLive av den nye e-handelsplassen din – som hosting, support og drift av nettsiden.  

Forvaltning

Vi tilbyr “managed services” som er skreddersydde for dine behov. Det finnes mange tjenester som fortsetter å spille en viktig rolle, selv etter lanseringen av den nye e-handelsplassen din – som hosting, support, og drift.  l.

Hosting

Vi tilbyr en total hostingpakke som vi har satt sammen og finjustert for at den skal være tilpasset Magento. Vertsplattformen benytter lettvekt teknikk som kjøres på bare-metal-serverer for å optimalisere prestasjon og minimere vår fullstendig automatisering innebærer kjappere installasjon, kortere ledetider og mindre feil.re fel.

våre områder

Den brede kompetansen vår gir deg alt du trenger for å hente ut det fulle potensiale i din e-handelsplass.

E-Handel B2C

La verdens ledende e-handelsplattform vise hva den er god for i sitt rette element.

Mer kommer snart..

E-handel B2B

Utvikle og levere Magento B2B-modul for å utvide nettsiden til også å kunne tilby B2B/grossistvirksomhet.

Mer kommer snart..

System for ordrestyring

Koordinere kundene dine i alle salgskanaler.

administrasjon AV PRODUKTINFORMASJON

Sentralisere markeds- og teknisk informasjon for produktlisting.

Teamet vårt har lang internasjonal erfaring fra å levere løsninger for mobilhandel, omnikanal samt B2B & B2C e-handel for selskaper over hele verden. Styrken vår ligger i det å sørge for at ditt selskap ikke bare presterer bra teknisk men også strategisk. For å oppnå dette tilbyr vi rådgivning og vedlikeholdstjenester både før og etter lansering.

Våre produkter

Vi ønsker hele tiden å effektivisere leveransene våre så du som kunde kan ta deg av markedet ditt på en enkel og effektiv måte. Dette gjør vi i form av pakkeløsninger, rammeverk og moduler, som utgjør et tilpasningsdyktig bibliotek med fleksible kombinasjoner.

PAKKELØSNINGER

Vi anbefaler i hovedsak pakkeløsninger for e-handelsløsningen din, som blir utgangspunktet for planlegging og design for den nettsiden du ønsker å utvikle.

Rammeverk

Vi har utviklet flere rammeverk for å forbedre Magentos funksjonalitet og prestasjon. Alt for at du som kunde skal kunne stå stødig i konkurranse med andre e-handelsaktører.

Moduler

Hver gang vi utvikler en ny funksjon, bygges den som en modul med hensikt å gjøre den generisk og gjenbrukbar så langt det er mulig. Vi har over 500 Vaimo-moduler i biblioteket vårt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Følg oss

Vaimo = hjerte på Samisk

Vi er sertifiserte Magento-eksperter og har jobbet frem løsninger på plattformen siden 2008. Gjennom å være 100% fokuserte på Magento med et team på over 300 e-handelseksperter med bred kompetanse, passer vi på at din e-handelsplass fungerer sømløst med de andre delene av virksomheten din. Våre medarbeidere har en høy grad av kunnskap og erfaring fra kjernen av e-handel - systemer, ordrehåndtering og betalingssystemer etc.